THINKING IN PLASTIC

  • Bezoekadres Handelsweg 6, 4421 SJ Kapelle

THINKING IN PLASTIC

Bewerkingen

Profplastic beschikt over de benodigde machines om diverse bewerkingen, zoals zagen,snijden, frezen enz. zorgvuldig uit te voeren.

CNC Frezen 3-assig

Frezen van de kunststoffen is een van de meest gebruikte verspaningsvorm wat wordt gebruikt om producten uit plaat en stafmaterialen te realiseren. met onze portaal frees kunnen we 4500×2500 mm frezen.

Lees meer

CNC  Frezen 5-assig

Vrijwel alle kunststoffen kunnen gefreesd worden. Profplastic is in staat om met uiterste precisie de kunststoffen platen of staven voor u op maat te zagen, en te bewerken volgens uw tekening.

Lees meer

CNC Draaien

Draaien is ook een veelvoorkomende verspaningstechniek. Door middel van een conversionele, CNC-draaicenter kan bijna elk product van middelmatige omtrek gerealiseerd worden.

Lees meer

Snijden

Snijden

Snijden van de kunststoffen is op een paar manieren mogelijk: waterstraal snijden wordt vooral bij industriële kunststoffen toegepast.

Lees meer

Profileren

Profileren

Profileren van de kunststof materialen gebeurd door middel van een tafel/CNC-portaalfrees machine.

Lees meer

Boren en tappen

Boren – tappen

Boren en tapen van de kuststofmaterialen wordt vrijwel altijd met een frees/draaicentrum gedaan omdat het meestal gebeurd tijdens of voor de bewerking.

Lees meer

Thermovormen

Thermovormen

Bij het thermovormen wordt de kunststof verwarmd tot deze flexibel is, daarna wordt deze door middel van een mal in de gewenste vorm gebracht.

Lees meer

Printen

Printen

Het 3D printen is te laatste tijd sterk in opmars. Doormiddel van diverse printvormen is het mogelijk om elk gewenste vorm in 3D te realiseren.

Lees meer

Zagen

Zagen

Vrijwel alle kunststoffen kunnen gezaagd worden. Profplastic is in staat om met uiterste precisie de kunststoffen platen of staven voor u op maat te zagen.

Lees meer

Buigen en zetten

Buigen/zetten

Buigen van de kunststoffen kan op twee manieren worden gedaan. Het “zetten” van de kunststof gebeurd met een zetbank.

Lees meer

Lassen

Het lassen van de kunststoffen kan op verschillende manieren: spiegellassen, kunststof lassen met een speciale föhn, extrusielassen, etc.

Lees meer

Lijmen

Lijmen

Lijmen van de kunststoffen is een manier van verbinden om meerdere delen aan elkaar te verbinden.

Lees meer

Top